TRAINING DAY

Delta i vår spännande Training Day i Funktionell Fitness den 27:e april från kl. 10.00 till 13.00! Det här är den perfekta dagen för dig som vill finslipa din teknik och fördjupa dina kunskaper inom F2-rörelser. Oavsett om du siktar på att delta i vårt kommande klubbmästerskap eller bara vill förbättra dina färdigheter, är det här en gyllene möjlighet.

Under tre intensiva timmar tar vi oss an grunderna i tre gymnastiska moment: Pull-ups, Toes to Bar och Handstand Push-ups. Du får professionell vägledning för att utveckla både teknik och styrka som krävs för att bemästra dessa övningar.

Vi fortsätter sedan med fokus på olympiska lyft där du får chansen att förbättra din teknik i Snatch samt Clean & Jerk. Det blir även möjlighet att testa och kanske till och med sätta ett nytt personbästa.

Innan dagen rundas av med en utmanande längre WOD, diskuterar vi strategier för att effektivt förbättra din funktionella träning. Vi täcker in allt från att lära sig nya färdigheter, vikten av mobilitetsträning, till hur man hanterar trötthet och förbättrar sin kondition.

Glöm inte att packa med något energigivande mellanmål för att hålla energin uppe hela dagen! Boka din plats via första sidan i appen och förbered dig på en träningsdag som tar din funktionella fitness till nästa nivå. Välkommen till en produktiv och inspirerande dag hos Bålsta Dojo!

Föregående
Föregående

TRÄNINGSKLÄDER

Nästa
Nästa

Inbjudan till Årsmöte