Apr 2020

Vi har öppet

Vi har öppen men i begränsad omfattning och räknar just nu med att de här begränsningarna komemr att hålla i sig fram tills höstterminen börjar igen i mitten på Augusti.

Vi kör vår Funktionella Fitness pass – F2 samt  F2 Kidz med max 10 deltagare och har delat in golvet så att man har en dedicerad yta att träna på. Vi kör våra Fightfys pass med begränsade övningar för att dunvika allt för mycket närkontakt och max 12 personer per pass samma begränsningar gäller för Muay Thai.

Vi ber våra ungdomar som vanligtvis kör BJJ att vara uppmärksamma på att de kan träna FightFys och F2 kidz under tiden som vi inte kan hålla BJJ pass.

Vi ber er att följa dessa råd:

– De tider som finns bokningsbara i schemat är för de som har bokat pass och coacher ingen annan träning under de tiderna och vi ber er att begränsa närvaron i dojon under dessa tider, det gäller även barn som väntar på föräldrar som tränar. 

– Vi ber er som kommer och tränar på dessa tider att i möjligaste mån byta om och duscha hemma och endast ta av/på överdragskläder i dojon. 

 – Se till att vara frisk och vid god hygien, tvätta händerna ordentligt med tvål och vatten innan du påbörjar ditt träningspass.

– Medtag en liten handduk som du kan använda för att torka svett från dig själv samt torka av utrustning med under tiden du tränar.

– Begränsa den fysiska kontakten med ev. andra som tränar i dojon samtidigt

– Spraya all utrustning du har använt med desinfektionsmedlet som finns i spray flaskorna och torka av med papper. Detta gäller hantlar, skivstänger Mittsar mm. Om du tränar på mattan eller i ringen så skall den torkas med desinfektion och moppas.

Dojon är fortsatt öppen för träning med Digital nyckel men vi inför några restriktioner. Tränings timmen innan och efter schemalagda tid skall bokas som en normal klass och är det fullbokat så respekterar man detta och planerar sin träning en annan tid.

– Alla som tränar med Digital nyckel måste “checka in” d.v.s trycka på låsa upp innerrdörren med appen även om den redan är öppen så att vi kan ha koll på vilka som tränar.