Vårterminen 2022 börjar den 17:e Januari, vi kommer att köra igång med hela vår verksamhet igen vilket innebär att BJJ för både vuxna och ungdomar är tillbaka. Vi ber er dock att fortfarande tänka på riskerna med COVID-19 när ni tränar hos oss vilket innebär att man skall vara symptomfri för att komma ner till lokalen samt respektera de rådande restriktionerna.

Terminsstarter
Måndag den 17:e januari:
Thaiboxning, Funktionell Fitness (F2)

Tisdag den 18:e januari:
BJJ Ungdomar, BJJ Vuxna

Onsdag den 19:e januari
Fight Fys 

Lördag den 22:a januari
BJJ Knatte, Submission Wrestling

Söndag den 23:e
F2 Kidz

Vill du ha mera information om våra klasser kan du läsa om den på hemsidan www.balstadojo.com.

Profilkläder
Du kan numera köpa dina profilkläder för Bålsta Dojo direkt via hemsidan (webshop) så levereras de direkt hem till dig från vår partner Spreadshirt.

Vi håller just nu på att ladda schemat i vårt medlemssystem, från den 14:e januari kommer det att gå att boka sina platser till terminsstarten. 

Vill du synas på vår instagram?
Vi postar gärna vidare era träningsrelaterade bilder eller stories från dojon eller om ni är på andra evenemang. För att vi skall ha en chans att hinna med så behöver ni tagga er story eller er bild med vårt konto: @balstadojo

Du har väl inte glömt varför det är så kul att träna hos oss, här kommer en liten påminnelse:
Bålsta Dojo kombinerar funktionell träning med det bästa från kampsporten för att erbjuda något unikt där alla är välkomna! Vi har tagit vår erfarenhet från gruppträningen inom kampsport till en modern gymmiljö och skapat den ultimata träningsupplevelsen för hela familjen. Välplanerade coachade klasser med högintensitet och variation som gör din träning rolig och resultat driven.

Vi hoppas att vi snart får se dig tillbaka i vår community, är det något du undrar över är du välkommen att besöka oss på fabriksvägen 2 Måndag till torsdag mellan 17-19.30 då receptionen är bemannad eller så kan du ringa på 070 792 02 73 eller maila info@balstadojo.com.

Välkommen tillbaka <3