Idag inför vi lite nyheter i bokningsystemet som är viktiga för dig som tränande att känna till.

  1. Vi inför ett kö system för de pass om bli fulla, det innebär att du kan ställa dig i kö när det inte finns några ordinarie platser kvar och så fort det blir en plats tillgänglig så bokas du på passet och systemet skickar ett mail till dig med en bekräftelse om att du har fått en plats på passet. På hemsidan kan du redan nu se om du stå i kö eller har en ordinarie plats, för våra mobila appar så finns det en uppdatering ute för Android appen och en uppdatering för iOS är på väg. IMG_8381Tills dess att du har fått en uppdaterad app ber vi dig att hålla ett öga på meddelande när du bokar passet i appen (Du får även ett mail om du är placerad i kö).
  2. Vi har satt en tidsgräns för hur sent man kan boka/avboka sig innan passen börjar och den är nu satt till 1 timme innan passet. Detta för att de som står i kö skall ha en chans att komma ner om du avbokar dig.
  3. Vi inför en spärr av de som missköter sina bokningar, det inne bär att om du missar att avboka dig för fler än 5 pass så kommer vi att låsa ditt konto för fortsatta bokningar och du måste maila info@balstadojo för att få ditt konto upplåst igen.

Vi förbehåller oss rätten att det kan finnas någon bugg i systemet och ber om er hjälp, skulle ni hitta något som inte fungerar som det skall ver vi er att maila till info@balstadojo.com så fixar vi problemen omgående.