Vi på Bålsta Dojo är absolut inga experter på hur man skall hantera situationen runt COVID-19 och känner oss ärligt talat lite vilsna just nu som säker så många andra också gör. En sak vet vi dock helt säkert och det är att vi bryr oss om våra medlemmar och deras familjer så därför tar vi hellre det säkra före det osäkra och håller vår verksamhet stängd ytterligare en vecka. Eller tills vi får annan information som kan vägleda oss.

Årsmötet kommer att flyttas framåt i tiden just nu siktar vi mot att kunna köra årsmötet den 31:a mars kl 19:00.

Dojon är öppen för er som har en digital nyckel att köra egen träning i under den här perioden, vi vill dock förtydliga lite regler för egen träning i dojon för att underlätta för städning etc.

  • Se till att vara frisk och vid god hygien, tvätta händerna ordentligt med tvål och vatten innan du påbörjar ditt träningspass.
  • Medtag en liten handduk som du kan använda för att torka svett från dig själv samt torka av utrustning med under tiden du tränar.
  • Begränsa den fysiska kontakten med ev. andra som tränar i dojon samtidigt
  • Spraya all utrustning du har använt med desinfektionsmedlet som finns i spray flaskorna och torka av med papper. om du tränar på mattan eller i ringen så skall den torkas med desinfektion och moppas  

Utöver detta följa de rekommendationer som finns runt misstanke om smitta från t.ex vårdguiden Det här är vårt sätt att värna om hälsan för våra medlemmar och deras familjer! 💙💪🏻 Vårt mål är att göra våra medlemmar glada och hälsosamma.Vi kommer att hålla er uppdaterade om läget framåt och fattar ett nytt beslut nu på söndag de 22:a mars inför kommande veckas träning.

Har du några frågor eller funderingar så svara vi naturligtvis på dessa imån av att vi kan.

/Styrelsen