Dela gärna vidare!

Välkommen till Bålsta Dojo, vi är Bålstas största kamsports klubb med egen lokal som är anpassad för kamsportsträning och CrossFit. I vårens schema hittar du hela 33 klasser att välja mellan så vågar vi påstå att vi har Bålstas bästa tränings schema. Vi drar igång med nya schemat nu på måndag den 22:a januari, enligt schemat nedan och hälsar nya och gamla medlemmar varmt välkomna.

Vi välkomnar nybörjare till samtliga våra pass.
Som ny är du välkommen att provträna hos oss 10 dagar innan du bestämmer dig för att fortsätta, information om våra olika medlemskap hittar du här: medlemskap. Mera information för dig som nybörjare har vi samlat här.

Innan du kommer ner och provar på vill vi att du registrerar dig för ett 10 dagars prova på medlemskap vilket du gör här: registrera sen är det bara att boka de passen du vill prova på via vår hemsida eller vår app som finns till iphone eller android.

Varför skall du träna på Bålsta Dojo?
Därför att du behöver bra träning där du får utrymme att känna dig motiverad du blir del av en fantastisk gemenskap som hjälper dig och pushar dig till att bli i ännu bättre. Sen har vi förbaskat roligt också i vår gemenskap som du blir en del av.

Varmt välkomna till Bålsta Dojo