Nu är det äntligen dags att öppna dörrarna till en ny termin med Bålsta Dojo och vi har nog aldrig varit mera laddade för en terminsstart än den här gången. Nya lokalen står helt klar vi har fixat och trixat in i det sista för terminsstarten som sker den 16:e januari.

Vi har Bålstas bästa utbud för träning under hösten 2016:
– BJJ och SW med svartbältesinstruktörer i både Braziliansk Jiu-Jitsu & Judo
– Thaiboxning med vår head coach Alan & Allstar vinnaren Denice
– MMA träning i bur med instruktörer med lång erfarenhet
– Aktivt tävlande atleter i BJJ, Muay Thai och SW
– Crossfit träning med en av få Level 2 Certifierade CrossFit coacher i Sverige
– Ungdomsgrupper för både Braziliansk Jiu-Jitsu & Muay Thai
– Knatteverksamhet för de allra minsta
– Möjligheter till egen träning i lokalen

Vi har 20 talet välutbildade instruktörer som hjälper dig med din träning när du kommer till oss.

Allt detta för endast 299:- per månad för Vuxna (15 år) där all träning ingår i ditt medlemskap, inga extra avgifter som tillkommer. 149:- får de som tränar i våra ungdomsgrupper. Vill hela familjen träna hos oss så har vi ett familjemedlemskap för 2 vuxna och 2 barn för 599:- i månaden.

Nyheter för våren
Olympiska Lyft
Passen med fokus på Olympiska Lyft kommer tillbaka under ledning av Anders Thornfors, passen kommer att ligga på lördagar mellan 11-12.30 med början den 15:e februari.

Tapouten
Vi kommer som vanligt att arrangera vår BJJ tävling Tapouten den 10:e juni, det är obligatoriskt för medlemmar och föräldrar till ungdomar som tränar hos oss att hjälpa till som funktionärer dagen innan och på själva tävlings dagen. Tävlingen är en stor inkomstkälla för vår verksamhet och gör att vi kan hålla nere medlemspriset. Vi ber er redan nu att blocka kvällen den 9:e samt hela dagen den 10:e juni i era kalendrar.

Profilkläder
Vi säljer ut lagret vi har av våra nuvarande profilkläder till halva priset d.v.s. T-shirt 75:- Hoodie 150:- Mjukisbyxor 150:- passa på innan det är helt slut att fynda i våra grymma profilkläder.

Schema

Du kan ladda ner ett schema för utskrift här: Schema VT 2017 – Schema

Hos oss handlar det inte om hur bra du är, utan hur bra du vill bli. Vi tillhandahåller förutsättningarna för att du skall lyckas med dina mål. Utöver bra träning där du får utrymme att känna dig motiverad du blir del av en fantastisk gemenskap som hjälper dig och pushar dig till att bli i ännu bättre.

Sen har vi förbaskat roligt också.

Välkomna till Bålsta Dojo där vi levererar bra träning, välkommen hem.