Vårterminen  2015 drar igång med nya schemat den 19:e januari, enligt schemat nedan.
Våra knattar kör igång sin träning först vecka 7 0ch då som vanligt på lördagar.

Screen Shot 2015-01-06 at 22.47.55

Klicka på bilden för en större version för utskrift.
Vi välkomnar nybörjare till samtliga våra pass.
Som ny är du välkommen att provträna hos oss 3 gånger inom 10 dagar innan du bestämmer dig för att fortsätta, information om våra olika medlemskort hittar du här: medlemskort. Mera information för dig som nybörjare har vi samlat här.

Innan du kommer ner och provar på vill vi dock att du har registrerat dig i vårt medlemshanteringssystem Sportadmin.
Varför skall du träna på Bålsta Dojo?
Därför att du behöver bra träning där du får utrymme att känna dig motiverad du blir del av en fantastisk gemenskap som hjälper dig och pushar dig till att bli i ännu bättre form. Sen har vi förbaskat roligt också i vår familj som du blir en del av.

Befintliga Medlemmar
Vi har skickat ut fakturor på medlemsavgiften till samtliga befintliga medlemmar idag så kontrolera era mailboxar att ni har fått en faktura från oss (kontrollera även ev spam box), saknar ni en faktura så ber vi er att kontakta oss omgående.

Lämna in ditt medlemskort i receptionen så kommer vi att uppdatera det med ett nytt bevis på att du har betalt medlemsavgiften så fort vi ser din avgift på kontot.

 

Hjälp!
Vi behöver din hjälp med att sprida budskapet om vår fantastiska förening så vi ber dig att välja någon av bilderna nedan och sätta dem på din facebook (el liknande) status några gånger under de kommande veckorna så att fler får upp ögonen för vår verksamhet.

Varmt välkomna till Bålsta Dojo

 

athletics

bjj

kai

knattar

mma

oly

thai

ungdomar