balstadojo

Den 24:e Augusti så drar höstterminen igång och vi välkomnar nya och gamla medlemmar tillbaka till tränignen. Höstens schema ser just nu ut så här pdf.

Som ny är du välkomen att provträna så mycket du orkar under 10 dagar, därefter så kostar träningen 199:- för vuxna alt. 149:- för ungdomar i månaden. Du registrerar dig här och när du är redo att komma ner och köra pass bokar du de pass du vill träna här.  Mera information om våra klasser hittar du här.

Varför skall du träna på Bålsta Dojo?
Därför att du behöver bra träning där du får utrymme att känna dig motiverad du blir del av en fantastisk gemenskap som hjälper dig och pushar dig till att bli i ännu bättre form. Sen har vi förbaskat roligt också i vår familj som du blir en del av.
Befintliga Medlemmar
Vi har skickat ut mail med information om höstterminen till den mail address vi har registrerad på dig, men senast den 10:e augusti måste befintliga medlemmar ha tecknat sig för månads betalning för att kunna träna vidare. Ni tecknar er för månads betalning här.

Bokning av pass
Från och med den 10:e Augusti så måste samtliga medlemmar boka sig för de pass de tänker delta på innan de kommer ner och tränar. Bokningen kan göras på den här sidan när man har ett aktivt medlemskap.

App för smartphone och tabletter
För att underlätta för dig som medlem har vi utvecklat en smartphone app som kommer att göra det enklare för dig att boka dina pass samt ha koll på dina bokningar, appen inehåller även ditt digitala medlemskort. Appen kommer att finnas för Android och iOS. Mera information om appen kommer inom kort.