kids_slide

Den 18:e Januari så drar vårterminen igång och vi välkomnar nya och gamla medlemmar tillbaka till tränignen. vårens schema ser just nu ut så här pdf.

Som ny är du välkomen att provträna så mycket du orkar under 10 dagar, därefter så kostar träningen 299:- för vuxna alt. 149:- (för ungdomar som tränar i BJJ gruppen)  i månaden. Du registrerar dig här och när du är redo att komma ner och köra pass bokar du de pass du vill träna här.  Mera information om våra klasser hittar du här.

Varför skall du träna på Bålsta Dojo?
Därför att du behöver bra träning där du får utrymme att känna dig motiverad du blir del av en fantastisk gemenskap som hjälper dig och pushar dig till att bli i ännu bättre form. Sen har vi förbaskat roligt också i vår familj som du blir en del av.
Befintliga Medlemmar
Vi har skickat ut mail med information om höstterminen till den mail address vi har registrerad på dig, men senast den 10:e augusti måste befintliga medlemmar ha tecknat sig för månads betalning för att kunna träna vidare. Ni tecknar er för månads betalning här.

Bokning av pass
Det är viktigt att du bokar dina pass innan du kommer ner och tränar, har du inte bokat ditt pass i förväg kan du bli nekad av instruktören att deltaga på passet. Bokningen kan göras på den härsidan när man har ett aktivt medlemskap.