Terminsstart

Höstterminen 2014 drar igång med nya schemat den 11:e augusti, enligt schemat nedan. Våra knattar kör igång sin träning först vecka 40 0ch då som vanligt på lördagar.

OBSERVERA att vi har ändrat schemat för Athletics samt att vi har inför ett bokningssystem för våra Athletics och OLY klasser. Det innebär att du måste boka din plats i innan du kommer ner till passet, vi kan max ta emot 14 tränande per pass och det är först till kvarn som gäller. Registrera dig här fär att kunna boka din OLY klass: https://balstadojo.frontdeskhq.com

Screen Shot 2014-08-11 at 14.04.04

Klicka på bilden för en större version eller ladda ner en version för utskrift här: Schema höstterminne 2014 – Alt. 2

Nybörjare

Vi välkomnar nybörjare till samtliga våra pass. Som ny är du välkommen att provträna hos oss 3 gånger innan du bestämmer dig för att fortsätta, information om våra olika medlemskort hittar du här: medlemskort. Mera information för dig som nybörjare har vi samlat här.

Innan du kommer ner och provar på vill vi dock att du har registrerat dig i vårt medlemshanteringssystem Sportadmin.

Varför skall du träna på Bålsta Dojo?

Därför att du behöver bra träning där du får utrymme att känna dig motiverad du blir del av en fantastisk gemenskap som hjälper dig och pushar dig till att bli i ännu bättre form. Sen har vi förbaskat roligt också i vår familj som du blir en del av.

Athletics

Vi har just nu ett väldigt bra tryck på våra Athletics pass, men för att kunna behålla en bra kvalitet på passen kommer vi eventuellt att behöva införa en begränsning på max 20 deltagare per pass. Inför vi begränsningen så kommer vi även att lägga till flera pass så att alla skall ha chansen att träna Athletics hos oss.

För dig som är intresserad av Athletics och vill prova på kommer vi att köra ett speciellt introduktions pass den 24:e augusti mellan 12.30 till 14.30, mera information om det här: Athletics Introduktion.

Befintliga Medlemmar

Vi har skickat ut fakturor på medlemsavgiften till samtliga befintliga medlemmar idag så kontrolera era mailboxar att ni har fått en faktura från oss (kontrollera även ev spam box), saknar ni en faktura så ber vi er att kontakta oss omgående.

Vi inför den här terminen ett medlemskortssystem där medlemskortet skall visas upp i början av varje pass, du kan hämta ut ditt medlemskort i receptionen på dojon så fort vi har registrerat din betalning.

Varmt välkomna till Bålsta Dojo