Från och med Måndag den 8:e juni går vi över på sommar schema och vi är super glada att kunna meddela att Svenska Budo och Kampsportsförbundet har släppt på reglerna för kontakt sporter igen (länk) så att vi kan börja resan tillbaka mot fullskalig träning igen :D.

I ett första steg så kommer vi att lägga in öppen matta 2ggr i veckan tis & torsdag för de som vill komma igång med sin grappling träning igen (BJJ & SW). Det finns max 14 platser på dessa pass och det kommer inte att finnas någon instruktör som håller i passen i ett första steg. De som har en digital nyckel kan även gå ner och köra grappling på tider utöver de schemalagda passen, men under de normala reglerna för digitala nycklar. Mattan skall torkas av efter varje träningstillfälle.Vi kommer även att tillåta clinch och sparring på Muay Thai passen igen.

Vi utvärderar detta fram till midsommar. Vänligen respektera max taket på 14 platser och se till att boka plats på de klasser du vill gå på.

Nya avbokningsregler:
Då vi fortfarande har COVID-19 restriktioner kring vår verksamhet och har reducerat antal platser så bli en del lidande av att man bokar upp platser till passen men sen inte dyker upp och nyttjar den platsen. Vi har fått in en hel del synpunkter på det och efter en diskussion i både styrelsen och instruktörsgruppen så införs från och med Måndag den 8:e en avgift för dig som inte bokar av dig när du inte kan träna på 50:- per missad klass. Vi kommer att köra det här på prov fram tills höstterminen börjar igen den 17:e augusti och utvärdera kontinuerligt.

Tider att hålla koll på:
Du kan avboka dig från dagens pass fram till 60 min innan klassen startar.
Vi slutar att tilldela reservplatser 75 min innan passet börjar, det inne bär att står du i kö och får en plats men inte längre kan träna har du alltid 15 min på dig att avboka passet och slippa avgiften.

30 års jubileum
Vi ber er att reservera den 29:e Augusti i kalendern för ett 30års jubileums firande av vår klubb, detta under förutsättningarna att 50 personers restriktionerna har släpp fram tills dess.

Nu hoppas vi på en fin sommar med mycket sol bad och en del träning.