För att gör CrossFit Open 2021 lite mera tillgängligt för våra medlemmar så kommer vi varje fredag under de 3 veckorna som CrossFit Open pågår att köra Open in the Box där vi gemensamt kör open wodarna och peppar varandra. Det kommer att finnas 3 olika varianter på wodar som går att köra varje vecka under open in the box. CrossFit Open 2021 Rx och scaled samt en BD scaled som är anpassad till vad vi brukar föra på passen så att alla kan vara med och köra.

Vi delar in de som väljer att vara med i 2 lag: Team Vik med Ida Vik som lagledare och Team Hedbäck med Elias Hedbäck som lagledare. Som deltagare i Open in the box så samlar man poäng åt sitt team, laget med flest poäng efter de 3 veckorna som open på går kommer att stå som segrare och får dela på lite produkter från Nocco och Barbells. Man samlar poäng genom att genomföra veckans open wod.

Hur tjänar man poäng till sitt lag i lagtävlingen?

3 poäng för genomförd wod under open in the box på fredagar
2 extra poäng till bästa herr restpektive bästa dam i rx klassen för veckan
1 poäng för genomförd Open wod bedömd av Coach eller medlem i motståndarlaget torsdag till måndag aktuell vecka.
* alla resultat reggas i Sugarwod för att räknas med i lagtävlingen.

Anmälan sker här: https://forms.gle/kKQbzDAGAJRZckzN8

Varje fredag kommer det att finnas 4 st :30 min bokningsbara pass för att köra veckans open wod(ar) och coacher på plats för att gå igenom standards och med utskrivna protokoll. Kör du utanför fredags passen ansvara du själv för att ordna med en domare, följa standraden samt rapportera in ditt resultat i Sugarwod.

Vi behöver även din hjälp att dokumentera open inte box så posta gärna på sociala medier och tagga med #openintebox2021 #f2 # bd #balstadojo