För att gör CrossFit Open 2022 lite mera tillgängligt för våra medlemmar så kommer vi varje fredag under de 3 veckorna som CrossFit Open pågår att köra Open in the Box där vi gemensamt kör open wodarna och peppar varandra. Det kommer att finnas 3 olika varianter på wodar som går att köra varje vecka under open in the box. CrossFit Open 2022 Rx (för tävlande atleter) och Scaled (För de som tränat regelbundet ett tag) samt en Foundation (För dig som fortfarande känner dig ny till sporten) så att alla kan vara med och köra.

Vi delar in de som väljer att vara med i 2 lag: Team Högberg med Sandra Högberg som lagledare och Team Hedbäck med Elias Hedbäck som lagledare. Som deltagare i Open in the box så samlar man poäng åt sitt team, laget med flest poäng efter de 3 veckorna som open på går kommer att stå som segrare och får dela på lite produkter från Nocco och Barbells. Man samlar poäng genom att genomföra veckans open wod.

Hur tjänar man poäng till sitt lag i lagtävlingen?

3 poäng för genomförd wod under open in the box på fredagar (oavsett nivå)
1 poäng för genomförd Open wod bedömd av Coach eller medlem i motståndarlaget torsdag till måndag aktuell vecka.
* alla resultat reggas i Fitr mot veckans open wod för att räknas med i lagtävlingen.

Anmälan sker här: https://forms.gle/VA3MCjXdnE5uWXhVA

Varje fredag kommer det att finnas obegränsat med bokningsbara platser för att köra veckans open wod(ar) och coacher på plats för att gå igenom standards och med utskrivna protokoll, vi delar in er i heat och kör tills alla är klara. Kör du utanför fredags passen ansvara du själv för att ordna med en domare, följa standraden samt rapportera in ditt resultat i Sugarwod.

Vi behöver även din hjälp att dokumentera open inte box så posta gärna på sociala medier och tagga med #openintebox2022 #f2 # bd @balstadojo