För att gör CrossFit Open 2020 lite mera tillgängligt för våra medlemmar så kommer vi varje fredag under de 5 veckorna som CrossFit Open pågår att köra Open in the Box där vi gemensamt kör open wodarna och peppar varandra med start fredagen den 11:e oktober.

Det är inget krav på att du är med och tävlar i CrossFit inc’s open för att vara med på Open in the Box utan det är en chans för dig att jämföra dig med dig själv och ha kul med dina boxkamrater. Det kommer att finnas 3 olika varianter på wodar som går att köra varje vecka under open in the box. CrossFit Open 20.20 Rx och scaled samt en BD scaled som är anpassad till vad vi brukar föra på passen så att alla kan vara med och köra.

Som en extra krydda kommer vi att dela upp de som väljer att vara med i 2 lag Team Lise och Team Jesper, som deltagare i Open in the box så sammlar man lag åt sitt team och laget med flest poäng efter de 5 veckorna som open på går kommer att stå som segrare. Man sammlar poäng genom att genomföra veckans open wod samt veckans utmaning. Lite vänskapligt trash talk är ju tillåtet när du vet vilket lag du tillhör :D.

Vi kommer att även att kora boxens främsta Dam & Herr atlet i Rx klassen.

Hur tjänar man poäng till sitt lag i lagtävlingen?

3 poäng för genomförd wod under open in the box på fredagar 
2 extra poäng till bästa herr restpektive bästa dam i rx klassen för veckan
1 poäng för genomförd Open wod bedömd av Coach torsdag till måndag aktuell vecka.
1 poäng för genomförd utmaning aktuell vecka

Du anmäler dig till open in the box på den här länken senast den 11:e oktober: https://forms.gle/gMEJmJRMLkdYB5pd7

Vill du även registrera dig för CrossFit Open och jämföra dina resultat mot reseten av världen så gör du det här: https://open.crossfit.com/

Första fredaegn är den 11:e oktober och vi håller på mellan 17.30-18.30 boka din plats och ta del av open in the box, alla ordinarie pass utgår dessa fredagar.
Vi behöver även din hjälp att dokumentera open inte box så posta gärna på sociala medier och tagga med #openintebox2020 #bf #balstadojo