helenah

Helena är ledaren som testat det mesta. Från en kampsportskarriär i ju-jutsu med SM-guld på meritlistan testade hon maraton, Vätternrundan och Vansbrosimmet, crossfit och hamnade till slut i en ny idrottslig kärlek: tyngdlyftning. Genom alla år har de olika träningsbakgrunderna gett henne en bred kunskapsbas och förståelse för träning och vad som ger effekt. Mottot är att träning alltid ska vara något man längtar efter och något som man utvecklas av såväl mentalt som fysiskt.

Till vardags jobbar hon som personlig tränare på Friskis&Svettis Stockholm och är fystränare åt Lidingö simsällskaps tävlingsungdomar. Med vikter i händerna trivs hon som hand i handsken och kommer att peppa oss till nya nivåer i våra olympiska lyft.

Den 14 September så kommer Helena Hugosson till oss och kör ett heldag seminarium om Olympiska Lyft. Tiderna för dagen är:

(Observera det nya datumet för seminariet, det innebär att all ordinarie träning den här dagen utgår)

10-12 Snatch och kompletterande övningar

14-16 Clean & Jerk samt kompletterande övningar.

Vi kommer att ha begränsat antal platser för seminariet på 16st så det är först till kvarn som gäller, kostnad 375:- per person för medlemmar 750:- för icke medlemmar.

Plats anmälan etc: http://www.balstadojo.com/event/oly-seminarium/