Den här veckan kommer vi att genomföra ett byte till ett nytt system för hantering av medlemmar samt betalning av medlemsavgifter och bokning av våra pass, systemet kommer i från Zoezi och heter gymsystem. Systemet kommer att integreras i hemsidan från och med torsdag och samtliga bokningar från och med fredag 2018-04-28 kommer att göras via gymsystem.

Orsaken till att vi byter system är att den 25 maj börjar en ny EU förordning (GDPR) att gälla. Denna nya förordning reglerar hur ett företag får hantera personuppgifter och vilka rutiner som behöver finnas kring hanteringen. För att vi skall kunna uppfylla de kraven tvingas vi till ett snabbt systembyte och ber om er förståelse.

Det här kommer att innebära en del förändringar i hur man bokar sina pass under en period så kommer inte vår app att vara tillgänglig, vi har en ny version som fungera mot det nya systemet men allt är avhängt av hur lång tid Apple respektive Google tar påsig att godkänna publiceringen av appen. Undertiden kommer ni att kunna använda er hemsidan eller den mobila websidan från gymsystem för att kunna boka era pass.

Ni hittar vår instans av gymsystem här: https://balstadojo.gymsystem.se/member och väljer butik för att kunna registrera er och flytta över ert medlemskap i det nya systemet. Så fort vi ser att ni har registrerat er så plockar vi bort er från det gamla systemet.

Mera info till existerande medlemmar hittar ni i eran mail.

Har ni funderingar eller frågor mailar ni till info@balstadojo.com eller ringer 070-792 02 73

/Styrelsen