Jan 2016

Ny lokal

ny-lokal

Efter en del tisslande och tasslande i korridoren under hösten är vi nu äntligen redo att presentera vår nya lokal!

Vi kommer under våren att flytta till en ny lokal på 384m2 med 5 meter upp till fakverksbalkarna och ytterligare några meter upp till taket, adressen är fabriksvägen 2. 384m2 är ca 3.5 gånger så stort som vi har idag i vår Dojo, för att ge dig en ide om hur stort det är så är kortsidan på lokalen lika lång som långsidan inne i den existerade lokalen (väggen med mattan på).

Det kommer att innebära att vi kommer att ha 3 olika träningsytor som det kan bedrivas verksamhet på samtidigt, vi kommer att ha mattan som det är idag, vi kommer att ha en separat CrossFit yta i anslutning till porten som går att öppna samt att vi kommer att kunna ha MMA buren uppe permanent. Naturligtvis kommer vi att ha en lounge med reception, soffor och tv för skönt häng också.

Gemensamhets utrymmen kommer att delas med Judon och Boxningen som också flyttar till samma fastighet, det bli bastu i både herr och dam om klädningsrummen. Det kommer att vara kodlås på entren till fastigheten samt att vi kommer att ha kodlås in till oss vilket gör att man som medlem har tillgång till lokalen dygnet runt för träning.

För att kunna finansiera detta så kommer vi att behöva höja medlemsavgiften till 299:- i månaden för vuxna, mera information om detta samt när det kommer i separat kommunikation.

För fler frågor eller information kontakta:

Lars-Olof “Lollo” på mail info@balstadojo.com alt 070 792 02 73