balstadojo

Måndag den 24:e augusti börjar terminen igen och vi välkomnar alla nya och gamla medlemmar tillbaka efter sommaren! En nyhet för hösten är att vi har gått över till ett nytt betalningssystem för medlemsavgiften med månadsavgift och betalning med kort via hemsidan. Du som kommer som ny till klubben och vill prova vår verksamhet kan göra det i 10 dagar, du måste dock registrera dig via hemsidan och boka dina pass innan du kommer ner och provar på.

När du tecknar dig för månadsbetalning så betalar du från det datumet du tecknar fram till den 27:e och där efter så dras det 199:- i månaden den varje månad från ditt kort. Du har sen tillgång till hela vårt träningsutbud. Alla medlemmar får med dessa rutiner en registrering i vårt system så att ni kan boka era pass via hemsidan eller vår nya smartphone app (ios & android).

schema

Ladda ner shema som pdf fil

Höstens schema är laddat med massor av grymma träningstillfällen vi har 17 pass i veckan under ledning av våra professionella instruktörer, en nyhet för terminen är att vi provar med tider för open gym där du kan nyttja lokalen och träna själv under eget ansvar.

Om du har några frågor  så tveka inte att kontakt med oss på info@balstadojo.com.

Varmt välkommen till oss!