dms

Idag rivstartade terminen med höst schemat med och det var extra kul att se att det var massor med nya som passade på att komma ner och ta del av vår fantastiska gemenskap och bra träning.

Det finns fortfarande några platser kvar i våra klasser men skynda dig för de fylls snabbt upp nu med nya tränande.

Hos oss på Bålsta Dojo är gemenskapen allt. Våra tränande är en blandad skara med människor som inspirerar och motiverar varandra till fantastiska resultat. Oavsett om du är nybörjare eller fulltidstränande så kan vi hjälpa dig att utvecklas mot dina mål med träningen. Vi erbjuder en proffsig miljö med duktiga och erfarna coacher som hjälper dig.

Hos Bålsta Dojo blir du alltid utmanad och aldrig uttråkad. Vi erbjuder gruppklasser i allt från Muay Thai, BJJ, MMA till Crossfit och Olympiska Lyft. Våra klasser bygger på många års erfarenheter inom de respektive idrotterna och ett strukturerat angrepps sätt till inlärning.

Vår gemenskap sträcker sig bortom väggarna på vår träningslokal. Vi är mycket stolta över den gemenskap och samhörighet vi har lyckats att skapa både inom ramen för vår träning men även utanför. Vi har en fantastiks gemenskap även online och vi hoppas att du håller kontakt med oss via vår hemsida och vår facebook sida.

Välkomen hem