Bästa funktionär, när jag sitter här och summerar gårdagens Tapouten så blir jag alldeles rörd över hur otroligt fantastiska ni alla är som ställer upp och hjälper till och gör det där lilla extra så att vi skall kunna ordna en fantastisk tävling. Det var så många som tog steget fram igår och tog på sig uppgifter och avlastade från varandra vilket gjorde att tävlingen flöt på oerhört bra.

Jag hörde inge annat än positiv feedback från alla tävlande och alla domare om vårt arrangemang, något vi skall vara oerhört stolta då det normalt är väldigt mycket gnäll ute på tävlingarna runt om i landet.

För att vi skall kunna bli ännu bättre så skulle jag vilja att ni går in och svara på några frågor i det här formuläret som tar ca 2 minuter att genomföra: https://docs.google.com/a/allerhed.com/forms/d/15mi68ywaJG4qQyL6OTgvvUOI7ICuCUi6S0MfbRHhlMs/formResponse

Det finns bilder från gårdagens tävling att titta på här: https://www.flickr.com/photos/balstadojo/sets/72157652242202653

Jag hoppas att alla verkligen kan förstå hur oerhört tacksam och stolt jag är över era insatser under helgen, utan er skulle det här inte vara möjligt <3


Med Vänliga Hälsningar

Lollo