Bästa medlem, lördag den 14:e maj har vi hyrt en buss för att åka upp till Borlänge på BJJ läger med vårt team Dynamix Fighting Sports, lägret är öppet för samtliga från vuxen grupperna samt för de ungdomar som har tränat minst 2 terminer och har en egen dräkt. Om det är några osäkerheter prata med din tränare på nästa pass. Både lägret och bussresan är gratis för våra medlemmar som ett tack för att ni har hängt med oss under pandemi restriktionerna.
Screenshot 2022-04-03 at 17.11.10.png
Instruktör på lägret är Eduardo “Teta” Rios 5:e dan Brazilian Jiu-jitsu, en väldigt omtyckt instruktör från Frontline Norge med flertalet VM och EM titlar i bagaget och bla coach till UFC fightern Jack Hermansson.
Screenshot 2022-04-03 at 17.15.27.png
Schemat för dagen innehåller 3 teknikpass för vuxna och 2 teknikpass för ungdomarna samt 1 gemensamt sparring pass som avslutar dagen innan bussresan hemåt igen.
Passa på att boka din plats redan nu för att vara säker att komma med, vi kommer att öppna upp möjligheten för våra syster klubbar  Västerås och Köping att åka med från den 17:e april så snabba dig att säkra din plats på bussen redan idag. Bokning sker via länken nedan:
https://forms.gle/voNeiFtTD7FKyiVc7