Välkommen till Bålsta Dojo. Hos Bålsta Dojo är gemenskapen allt för oss. Våra tränande är en blandad skara med människor som inspirerar och motiverar varandra till fantastiska resultat. Oavsett om nu är nybörjare eller fulltids tränande så kan vi hjälpa dig att utvecklas mot dina mål med träningen.

Vi erbjuder en proffsig miljö med duktiga erfarna coacher som hjälper dig. Hos Bålsta Dojo blir du alltid utmanad och aldrig uttråkad. Vi erbjuder gruppklasser i allt från Muay Thai, BJJ, MMA till Crossfit och Olympiska Lyft. Våra klasser bygger på många års erfarenheter inom de respektive idrotterna och ett strukturerat angreppssätt till inlärning.

Vår gemenskap sträcker sig bortom väggarna på vår träningslokal. Vi är mycket stolta över den gemenskap och samhörighet vi har lyckats att skapa både inom ramen för vår träning men även utanför. Vi har en fantastisk gemenskap även online och vi hoppas att du kontakten med oss via vår hemsida och vår facebook sida. Bålsta dojos ordförande heter Lars-Olof Allerhed som du når på info@balstadojo.com 070 792 02 73 för dina frågor som inte besvaras av hemsidan.

Vi har en lounge med tillgång till wifi och tv där föräldrar och syskon kan vänta när deras barn tränar, eller som medlem kan du hänga här och umgås med dina träningskamrater före eller efter träningen.

I vår reception kan du köpa kalla drycker eller kaffe.